LEzingen van Micael Hermansson

Met de lezingen, inspiratiesessies en workshops weet je dé methode te leren die er voor zorgt dat je leerlingen of collega’s je boodschap wel binnen krijgen.

“You brought the house down in this speech, Micke, awesome!”

Barbara Rogoski, talarcoach TEDx

In 2016 werd Micael uitgenodigd voor een lezing in het Binnenhof waar hij vertelde over zijn concept ‘Grej of the Day’ (GOTD). Tijdens dit evenement won hij de prijs voor beste innovatieve idee van Europa. Een geweldige prestatie! Sindsdien spreidt zijn methode zich steeds sneller over Europa en natuurlijk ook Nederland. Met een lezing van Micael Hermansson leer je precies hoe GOTD toegepast kan worden en waarom het zo effectief is.

lezingen

Inspiratiesessie Grej of the Day Onderwijs

Tijdens deze lezing vertelt Micael over zijn ervaring als docent en het ontstaan van zijn methode. Welke factoren zorgen voor een waardevolle leeromgeving en hoe creëer je deze in jouw klaslokaal? Hoe ziet het Scandinavische schoolsysteem er uit?

Micael vertelt hoe je Grej of the Day praktisch vorm kan geven. Na deze lezing kun je meteen zelf aan de slag met de methode!Deze inspiratiesessie kan worden gecombineerd met een workshop waarin je je eigen Grej of the Day momenten vorm gaat geven. Maak eenvoudig zelf je eigen microlessen en zorgt dat jouw boodschap impact heeft.

lezingen

Grej of the Day voor Businesses en Organisaties

Het concept Grej of the Day is niet alleen van toepassing binnen het onderwijs. Leren en het delen van kennis en informatie doen we niet alleen in het klaslokaal maar ook op de werkvloer.

Inspireren, informeren en ondersteunen – binnen veel functies hebben we ermee te maken. Je wilt graag dat je werkzaamheden gezien worden en jouw mening gehoord. Bijvoorbeeld om je collega overtuigen van een goed idee, of om een werknemer te kunnen motiveren. Echter, de waan van de dag zorgt er voor dat mensen lang niet alles onthouden en de verkregen informatie soms niet eens binnenkomt. Hoe zorg je er voor dat je publiek interesse blijft houden? Zorg dat je mensen raakt en de boodschap binnenkomt.

In deze lezing vertelt Michael over Grej of the Day op de werkvloer. Een lezing over storytelling en inspiratie. Hoe kun je met jouw verhaal waarde creëren voor een ander? De Grej of the Day methode is een creatieve manier om jouw boodschap op een effectieve manier met anderen te delen. Zorg voor dat “Wow” moment.

Met de lezingen, inspiratiesessies en workshops weet je dé methode te leren die er voor zorgt dat je leerlingen of collega’s je boodschap wel binnen krijgen.

Micael Hermansson

Boek een lezing van micael hermansson

Ontdek de lezingen van Micael Hermansson over ‘Grej of the day’. Dé onderwijsmethode die leerlingen aan je lippen laat hangen. Informeer geheel vrijblijvend.